Grovplanering vinter

Tänkte starta en tråd där vi diskuterar och för fram tankar kring grundprogrammet i veckan.
Fram med åsikterna annars kan man inte påverka något.. För egen del ska det bli riktigt skoj med så bra löpare som finns i Södertälje just nu. 4 världslöpare med Skarholt, Muller, Millinger och Persson.

Vad jag förstod av Björn var det tänkt så här för herrar och damer.
Björn och Gärderud hade i förra veckan ett flera timmar långt möte om träningsplaneringen så båda gubbar är med på banan.

Måndag*: Styrkegympa ala Holgersson med Lina Persson.
Tisdag: Intervaller. Fram till halka på kvällstid ute, efter det inne i sätrahallen på förmiddagen.
Onsdag*: Nattcup, antingen Mila eller egen på kartor runt Södertälje.
Torsdag*: Tvetakväll, snabbdistans ca 20km.
Fredag: Fria aktiviteter.
Lördag: Teknik
Söndag: Långdistans, hemlängtanpass.

Pass markerade med asterix är tänkta som obligatoriska.

Kom med synpunkter boys and girls!
//Anders Axelsson

Vill någon resa med mig?



Hej, jag är en snäll kille på snart 23 år som söker respartner. Du ska vara äventyrslysten samt gilla långa turer i skog och mark. Du får helst inte vara snyggare än mig, men jag tycker det är viktigt att du har ett BMI under 20. Sistnämnda är inget krav för anmälan, men det kommer vara invägning någon gång i månadsskiftet april/mai. För att vara med är det också bra om du gillar pornografi, i synnerhet i orienteringsform. Det är också en fördel om du gillar att det är gratis. Om Du känner dig igen i beskrivningen ovan, kan du väl klicka på länken och se om du hittar något du gillar: http://omaps.worldofo.com/index.php?st=aveyron&a=s&submit=Search

Om du bestämmer dig tidigt, kommer hela kalaset, inkl. flygresa, bil och övernattning landa på ungefär 2000kr. Vilket nästan är gratis.

Tidpunkt: Vecka i februari, när?
Resa: flyg ryanair ---> girona, 3t bil till Millau södra frankrike.
väder: inte speciellt varmt, men varmare än Södertälje.

Lagfest, för TT, TT-Hangarounds och ledare. Fre 13/11


Någon mer än jag som är sugen på att ha en ordentlig lagfest med aktiviteter, bastu och trevligt sällskap? Hoppas det i alla fall!

Jag har börjat styrt en del hittills och kul kommer det bli, nu undrar jag bara hur många som kommer. Grejen är ju den att vi har lång säsong men nu när det är finito hoppas jag att flera lämnar bilen hemma. Festen kommer äga rum ute i Tveta fredag den 13/11. Självkostnadspris 100-200 kr, där det ingår aktiviteter, mat och lite tilltugg till senare på kvällen. Egen dricka bör alla ta med för eget behov. Mer info kommer närmare. Preliminär start på fredagen är kl 17. Man kan haka på senare om man inte kan då. Allt beror på hur många som tycker det låter skoj och anmäler sig till mig Niklas, på mailadressen: [email protected]

Nu undrar ni kanske om respektive/sambo/kk/osv är välkomna, självklart! Bara jag får veta det!
 
Svara nu så slipper du göra det sen. Skriv om du vill ta med någon. Svara även om du inte kommer så vet jag det. 
  
Vi hörs! Piiz

RSS 2.0