Grill hos Master G

Grillning hos Gunnar! 7/6. Be there.

vi kör efter träningen. Eventuellt kan vi kanske flytta träningen till någon timme tidigare och på så vis kunna få mer tid till grill.

Vi ses!!

Gunnar genom Niklas

Backen som dödar...

Vi var mycket laddade för ett skönt och kul träningspass i Hanveden söder som Haninge. Vi anländer och ser till våran förvåning att Räkan har varit en miljövän och cyklat hela den långa vägen till träningen. Nåväl efter lite ombyte startar uppvärmningen längs (kanske) världens tråkigaste elljusspår. Platt och enbart raktfram...

Efter upp värmningen löper vi ner mot backen för att starta träningspasset. Jag som dum var vrämde itne upp så länge utan var mer sugen på att kolla in backen. När jag kommer fram ser jag Räkan och Pål en bit upp och bestämmer mig för att testa backen lite. Första tanken, detta blir ju lätt som en plätt. Andra tanken, det kasnke blir tufft om benen ska kännas såhär efter 1/3. Tredje tanken, Fuck mee va jobbigt!! Passet startar, olika personer är olika starka men starkast var nog allt Bäckis som var på tå och klarade av alla intervaller som det var en morgonjogg. Andra snabba var Oskar och Agenten. Jag, Pål och Linus fick väl lite mer stosse än dom andra. (oskar=spy) (pål=hulkandes+ej fullföljtpass) Backen i Henveden är jobbigt, till och med så jobbigt att man förr eller senare kanske stryker med där!! Här är iaf några bilder...!!


RSS 2.0