Förslag till Team Scanias fysträning

Förslag till Team Scanias fysträning under januari och februari månad.

Tisdag: Distanslöpning 90 minuter

Torsdag: Distanslöpning 90 minuter

Lördag: Intervaller inomhus

Söndag: Distanslöpning 120 minuter

Dessa pass representerar huvudpassen – kärnan för denna period – i din träning.  Utöver dessa pass bör ni lägga in kompletterande pass. Dessa pass kan inte ersätta huvudpassen utan ska endast underhålla och återhämta din träning.

Under uppbyggnadsperioden bör innehållet minst ligga på denna nivå för att vi skall kunna uppnå våra högt ställda målsättningar både som lag och individuellt.

Detta förslag bygger på principen ”hard and easy days” med undantaget lördags intervallerna men som följs av ett långpass men lägre intensitet.

 

Träningsrapport

Träningsrapporten har till syfte att informera mig och er själva om den träning som genomförts av Team Scania. I träningsrapporten redovisar ni både den planerade och den genomförda träningen, samt korta kommentarer om hur träningen har upplevts. Dessa kommentarer är viktiga då de ger mig underlag för mina kommentarer. Detta är en mognadsprocess om den personliga insikten. Jag vill att ni ska hitta den rätta balansen i träningen och tillvaron. Vi får anledning att återkomma i denna fråga.

Träningsrapporterna ska skickas in senast den 5 varje efterföljande månad. Exempel: 5 januari för månaden december.

God jul och gott nytt år!

Peter Fredriksson


RSS 2.0